Ne Demek Cendere : Mecaz anlamı ise, manevi baskı uygulamak demektir.

Cendere ne anlama gelir, türkçe kelime cendere ne demektir? Cenderenin kelime anlamı, sıkma, sıkıştırma veya ezmeye yarayan alet demektir. Çendere nedir, çendere ne demek. Mangle cendere hydraulic press idrolik cendere press cendere ne demek. Mecaz anlamı ise, manevi baskı uygulamak demektir.

Çendere nedir, çendere ne demek. Severan High Res Stock Images Shutterstock
Severan High Res Stock Images Shutterstock from image.shutterstock.com
Ayrıca, ç harfi ile başlar . Cendere ne anlama gelir, türkçe kelime cendere ne demektir? Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. * çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvaneden ibaret alet. Mecaz anlamı ise, manevi baskı uygulamak demektir. Cendere, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek. Mangle cendere hydraulic press idrolik cendere press cendere ne demek. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler .

Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler .

Cendere, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek. Taze peynirin suyunu süzmek ve kalıba koymak için kullanılan sık dokumadan yapılmış torba. Ekşimik süzmekte kullanılan seyrek dokumadan yapılan süzgeç. Ayrıca, ç harfi ile başlar . Çendere nedir, çendere ne demek. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Cendere ne anlama gelir, türkçe kelime cendere ne demektir? Cenderenin kelime anlamı, sıkma, sıkıştırma veya ezmeye yarayan alet demektir. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler . Cendere ne demek, türkçe kelimesinin anlamı. Çendere, 7 karakter ile yazılır. Mecaz anlamı ise, manevi baskı uygulamak demektir. * çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvaneden ibaret alet.

Mangle cendere hydraulic press idrolik cendere press cendere ne demek. Taze peynirin suyunu süzmek ve kalıba koymak için kullanılan sık dokumadan yapılmış torba. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Cendere ne anlama gelir, türkçe kelime cendere ne demektir? Cendere ne demek, türkçe kelimesinin anlamı.

Ayrıca, ç harfi ile başlar . Cendere Bezi Ozellikleri Tekstilbilgi Net
Cendere Bezi Ozellikleri Tekstilbilgi Net from tekstilbilgi.net
Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler . Cendere, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek. * çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvaneden ibaret alet. Cenderenin kelime anlamı, sıkma, sıkıştırma veya ezmeye yarayan alet demektir. Çendere, 7 karakter ile yazılır. Cendere ne anlama gelir, türkçe kelime cendere ne demektir? Ayrıca, ç harfi ile başlar . Ekşimik süzmekte kullanılan seyrek dokumadan yapılan süzgeç.

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

* çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvaneden ibaret alet. Ayrıca, ç harfi ile başlar . Cendere ne demek, türkçe kelimesinin anlamı. Cendere, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek. Mangle cendere hydraulic press idrolik cendere press cendere ne demek. Her iki anlamda da kullanılan . Cenderenin kelime anlamı, sıkma, sıkıştırma veya ezmeye yarayan alet demektir. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler . Çendere, 7 karakter ile yazılır. Cendere ne anlama gelir, türkçe kelime cendere ne demektir? Mecaz anlamı ise, manevi baskı uygulamak demektir. Ekşimik süzmekte kullanılan seyrek dokumadan yapılan süzgeç. Taze peynirin suyunu süzmek ve kalıba koymak için kullanılan sık dokumadan yapılmış torba.

Her iki anlamda da kullanılan . Cendere ne demek, türkçe kelimesinin anlamı. Mecaz anlamı ise, manevi baskı uygulamak demektir. Cenderenin kelime anlamı, sıkma, sıkıştırma veya ezmeye yarayan alet demektir. Taze peynirin suyunu süzmek ve kalıba koymak için kullanılan sık dokumadan yapılmış torba.

Ekşimik süzmekte kullanılan seyrek dokumadan yapılan süzgeç. Nitter
Nitter from nitter.nixnet.services
Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Cendere ne anlama gelir, türkçe kelime cendere ne demektir? Taze peynirin suyunu süzmek ve kalıba koymak için kullanılan sık dokumadan yapılmış torba. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler . Mecaz anlamı ise, manevi baskı uygulamak demektir. Ayrıca, ç harfi ile başlar . * çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvaneden ibaret alet. Cenderenin kelime anlamı, sıkma, sıkıştırma veya ezmeye yarayan alet demektir.

Ayrıca, ç harfi ile başlar .

Cenderenin kelime anlamı, sıkma, sıkıştırma veya ezmeye yarayan alet demektir. Mangle cendere hydraulic press idrolik cendere press cendere ne demek. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Çendere nedir, çendere ne demek. Ekşimik süzmekte kullanılan seyrek dokumadan yapılan süzgeç. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler . Her iki anlamda da kullanılan . Ayrıca, ç harfi ile başlar . Çendere, 7 karakter ile yazılır. Cendere ne anlama gelir, türkçe kelime cendere ne demektir? * çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvaneden ibaret alet. Cendere, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek. Cendere ne demek, türkçe kelimesinin anlamı.

Ne Demek Cendere : Mecaz anlamı ise, manevi baskı uygulamak demektir.. Ekşimik süzmekte kullanılan seyrek dokumadan yapılan süzgeç. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler . Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Cenderenin kelime anlamı, sıkma, sıkıştırma veya ezmeye yarayan alet demektir. Cendere, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek.

Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler  ne demek. Mecaz anlamı ise, manevi baskı uygulamak demektir.

Post a Comment

0 Comments

close